Telefon:05356519107
Email: Kumaş Alan Stok Ve Parti Kumaş Alımı
Gabardin, yüzünde küçük yükseltilmiş diyagonal kaburgalar ve yumuşak sırt ile dayanıklı, sıkı dokunmuş bir kumaştır. 1879’da Thomas Burberry tarafından icat edilmiş ve 1888’de patentlenmiştir. Orijinal gabardin kumaşı sıkı dokunmuş pamuktan yapılmıştır; Bugün pamuk, yün polyester veya bir karışımdan yapılmıştır. Dayanıklılığı ve dayanıklılığı ile popülerdir.
Gabardin adı “gaberdine” den geliyor; Ortaçağdan gevşek bir giysi. Terim daha sonra yağmurluklar ve önlükler gibi birçok ucuz kot kumaşıkoruyucu giysiye uygulandı. Gabardine, erkekler “haftasonu ceketleri” için ellili yıllarda popülerdi. Günümüzde yün gabardin, özellikle de özel giysilerde üst düzey erkek takım elbiseleri için kullanılmaktadır.
Gabardin kumaş alanlar, deseninde ince bir diyagonal örgü ile dayanıklı bir giyim kumaşıdır. Bu hafif polyester kumaş alan kolayca örtülür. Gabardine yaygın olarak kullanılır çünkü yakın, dimi örgü çok kırışıklığa dirençli sert bir bez yapar. Ceketler, pantolonlar, etekler
Krep parti kumaş, krep stok kumaş, krep kumaş, krep parça kumaş, krep kumaş kim alır, krep kumaş kime satılır, krep kumaş alım satımı yapanlar, krep kumaş satmak istiyorum, krep kumaş kimlere satılır, .
Her türlü kumaş alınır, stok parti kumaşlarınız değerinde yerinde nakit olarak alimini yapmaktayız.
Şifon kumaş, şifon kumaş alalım, şifon kumaş alım satım, şifon parti kumaş, şifon stok kumaş, şifon kumaş kim alır, şifon kumaş kime satılır, .
23.04.2026
15 İncelenme
İncele