Telefon:05356519107

Email: Kumaş Alan Stok Ve Parti Kumaş Alımı

bizden gelişmeler

Stok Fazlası Kumaş Nereden Bulunur? | Avcı Tekstil |05356519107|

  • Anasayfa
  • /
  • Blog
  • /
  • Stok Fazlası Kumaş Nereden Bulunur? | Avcı Tekstil |05356519107|
Stok Fazlası Kumaş Nereden Bulunur? | Avcı Tekstil |05356519107|

Stok Fazlası Kumaş Nereden Bulunur? | Avcı Tekstil |05356519107|

Stok Fazlası Kumaş 


Stok fazlası kumaş çeşitli şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Buradan kumaş üreticilerin de görülebileceği gibi toptan kumaş satıcılarında ya da perakende kumaş satıcılarında da karşımıza çıkabilmektedir. Özellikle hızlı giden ürünler planlama bölümü tarafından planlamaya bağlı olarak daha fazla üretilirler. Ancak tabii ki yüzde yüzlük bir planlama başarısı hiçbir sektörde bulunmamaktadır. Elbette ki tekstil sektöründe de yüzde yüzlük bir başarı bulunmaz. Yüzde 80 ila 85 civarında olan bir başarı zaten başarı demektir. Elbette geriye kalan bu yüzde 15'lik bölüm stok fazlası verecektir. Bu kumaşların da bir şekilde piyasada olması aslında piyasanın hareketlenmesi ve canlanması açısından büyük bir avantaj sağlamaktadır. 


Stok Fazlası Kumaş Nereden Bulunur? 


Stok fazlası kumaş dediğimiz gibi, toptan ve perakende kumaş satıcılarında ya da kumaş üreticilerin de bulunabilir. Bu konuda çok geniş çaplı şekilde hizmet vermektedir. Firmamız sürekli olarak bu alımları gerçekleştirmekte ve sizlere de uygun fiyatlı şekilde sunumlar yapmaktadır. Böylece sizler istediğiniz işlemi çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Firmamız aracılığıyla stok fazlası kumaş değerlendirmeleriniz konusunda güvenilir bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Çok geniş çaplı çalıştığımız için stoklarımız bu anlamda mevcuttur. Uygun fiyatlı her türlü hizmetten yararlanabilir ve çok daha rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Burada tabii ki sizlere sunmuş olduğumuz hizmet kalitemiz gereğince çok daha kaliteli ve üst düzeyde bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirme şansına sahip olursunuz. 


Stok Fazlası Kumaş Avantajları Nelerdir? 


Stok fazlası kumaş özellikle üreten firmalar açısından büyük bir avantaj sağlamaktadır. Çünkü daha uygun fiyatlı şekilde alım fırsatı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra stoklarda bulunan fazlalık kumaşların satılması aslında stokta tutan firma açısından da avantajdır. Bazen firmalar farklı siparişler alırlar. Bu siparişlere göre üretimler gerçekleştirilir. Ama bazen de işte böyle stoklar elde kalır. Bu firmanın nakdinin buraya bağlandığı anlamını taşımaktadır. Bu da firmaya ciddi bir zarar olarak geri dönebilir. Bu anlamda stok fazlası kumaş olarak ayrılan tüm kumaşların daha rahat ve kontrollü bir şekilde satılması sizler açısından daha büyük bir avantaj oluşturmaktadır. Yani iki taraflı bir avantaj oluşturarak hem de sektörün ilerlemesi sağlanacaktır. 


Bizden Yazılar

Her türlü krep kumaşı alıyoruz 0 535 651 91 07

Krep parti kumaş, krep stok kumaş, krep kumaş, krep parça kumaş, krep kumaş kim alır, krep kumaş kime satılır, krep kumaş alım satımı yapanlar, krep kumaş satmak istiyorum, krep kumaş kimlere satılır, .

23.04.2026

15 İncelenme

İncele

Her Nevi Top Kumaş Alımı 05356519107

Her türlü kumaş alınır, stok parti kumaşlarınız değerinde yerinde nakit olarak alimini yapmaktayız.

20.04.2026

36 İncelenme

İncele

Şifon Kumaş Alanlar 05356519107 Parti Şifon Kumaş

Şifon kumaş, şifon kumaş alalım, şifon kumaş alım satım, şifon parti kumaş, şifon stok kumaş, şifon kumaş kim alır, şifon kumaş kime satılır, .

15.04.2026

36 İncelenme

İncele